Fürdőhelyek, strandok

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy 2020-ban a Panoráma strand mellett fizetős lett a Bélatelepi és a Városi strand is! Az árakra vonatkozó információk a lenti >>Tájékoztató<<-ra kattintva érhetők el! 

Ezen strandok tekintetében az információk google drive linken érhetők el, melyek letölthetők! A fonyodert.hu oldalra való direkt feltöltés HIBA miatt átmenetileg szünetel! Megértésüket köszönjük!

Társaságunk 6 kijelölt természetes fürdőhelyet, strandot tart fenn. Ezeken kívül 5 part menti füves területen (nem kijelölt természetes fürdőhely) a zöldterület gondozásával és bejárókkal biztosítjuk a fürdőzés lehetőségét a Strand utcában (Bélatelep), a Fürdő utca végén (központ, régi Módos strand), a Tópart utcában (központ), a Jácint utcában (Fonyódliget), és a Virág utcában (Fonyódliget).

A strandok és fürdőhelyek üzemeltetési feladatait vállalkozókkal közösen látjuk el.

Kijelölt fürdőhelyeink, strandjaink:

A tájékoztató szóra kattintva minden strandnál letölthető az oda vonatkozó tábla rajta a szükséges információkkal! A táblák képei jól nagyíthatók!

Strandi rendtartás a 2020-as évre: >>Letöltés<<
Ez a letölthető pdf fontos információkat tartalmaz a kijelölt strandokra vonatkozóan!

Strandjaink nyitva tartása:
Június 15-től augusztus 31-ig minden nap 9 órától 19 óráig.
Nyitvatartási időben hívható strandügyelet telefonszáma: 06 – 20 / 380 – 4728

Strandjaink közül 2016-ban és 2017-ben a 2 legnagyobb elnyerte a “Kék Hullám Zászló”-t: idén a Panoráma strand 4 csillagos, a Bélatelepi szabadstrand 1 csillagos minősítést kapott. 2018-ban a Panoráma Strand ismét négycsillagos minősítést kapott.
Fürdőhelyeink közül 2016-tól a pályázati forrásból megújult Panoráma strand lett fizetős.


Fonyód fürdőhelyei nagyobb térképen való megjelenítése

FÜRDŐHELYEK ÜZEMELTETÉSI SZABÁLYZATA

Fürdőhely üzemeltetési szabályzat

Kutyás Fürdetőhely üzemeltetési szabályzat